Vælg en side

Total-Poolservice er 100% IKKE mere en e-mærket butik

Selv om vores webshop IKKE mere er en e-mærket webshop lever vi dog stadig op til de nyeste krav for en webshop med god service og bytter vare som loven siger vi skal uden problemmer og altid med kunden i fokus. kom evt ned i vores butik i Ringsted, på Næstvedvej 218 og oplev vores gode service, og få en kop kaffe eller andet samt gratis vandprøver af dit pool eller spa vand.

e-mærket er normalt en uafhængig forbruger organisation der løbende sørger for at webshops der er mærket hele tiden lever op til lovgivningens krav. og e-mærket er normalt din sikkerhed for at du trygt kan handle på nettet og at dine rettigheder som forbruger bliver respekteret. dog har vi stadig samme gode service hos total-poolservice og tryghed hos os, og dette kan e-mærket IKKE lave om på.

 

NB. Vi har dog valg at afslutte og boykotte dette samarbejde med e-mærket da de tjener styrtende på dette logo som vi syntes slet ikke lever  op til denne service og trykhed for kunden, vi ville hellere give vores kunder en god oplevelse, og lave nogle gode tilbud som kunderne får noget ud af.

 

Med Venlig Hilsen
Torben Lilliedal

%

VI er IKKE E-maerket mere

Spørgsmål til webshop eller noget du ikke kan finde ring på 29802469