Activ Klor granulat Quick 10kg

0 På lager

Ring for mere informantion om lagerstatus på +45 29 80 24 69
LeveringstidRing KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

650,00 kr
Produktbeskrivelse

5010 Activpool Klor granulat Quick 10 kg


Klor-quick-dK


Activ Pool Klor Quick används för desinfektion av poolvatten. Säker desinfektion av badvatten i pooler med hög aktivitet uppnås genom att upprätthålla en klorhalt på 1-3 mg/L och ett pH-värde mellan 7,0-7,4. Kontrollera och justera regelbundet klor och pH-nivå. Klorhalt: 56%. Förpackning: Plasthink.


Dosering:
Vid uppstart och chokklorering: Tillsätt 75 g Klor Quick granulat pr. 10.000 liter.
Vedligehold: Alternativt tilsættes 20-30 g. Klor Quick pr. 10.000 liter vand hver 3.-4. dag.


Brugsanvisning: Det anbefales at benytte Klor Quick i kombination med langsomtopløselige Klor LongTabs. Klor Quick granulat opløses i en ren spand med vand. Fyld altid først vand i spanden! Tilsæt derefter langsomt opløsningen langs poolkanten.

ADVARSEL FUSK MED LABELS
Vi kan desvære ikke hos Total poolservice stå inde for dette produkt og kunderne vælger selv deres kemi valg, men vi tillader os at informere vores kunder om at firmaet Swim & Fun som også ejer Activ pool kemi snyder og bedrager med at bytte etiketer om fra billige Swim & Fun prudukter og sætter disse etiketter over på Activ pool som er noget dyrerer, men i bund og grund er det billigeste Swim & Fun man kan købe i varehusene, dog er dette lang fra billigt kemi da kunderne ikke ved de bliver snydt med helt op til 50%.

NB. Vi er også blevet bedt om at bytte etiketter rundt på deres vare når de løb tør for vare med mærket Aktiv Pool, dog nægtede vi dette og vi ønsker ikke at samarbejde med Swim & Fun.

Desvære snydes nogle kunder med flotte private labels som Swim & Fun laver for nogle virksomheder og kunden giver op til 4 gange mere for ph minus 1kg men desvære er det Swim & Fun
(Vi Har kontaktet disse steder som ikke vil fjerne disse vare, vil du have yderlig info ring på 29802469)

Vi kan selvfølgelig dokomentere alt dette, da vi har modtaget fremsendte etiketter fra Swim & Fun.

Total Poolservice Anbefaler derfor kun
(Bayrol & Saniklar & HTH samt Spacare)

Ønsker du yderlig info på kemi så ring 29802469.