AIRREX AH-300i Infrarød varmer

1 På lager


Leveringstid4-5 dages levering

Beskrivelse

AIRREX AH-300i Infrarød varmelegeme Fuldt redesignet Airrex AH-300i infrarød varmelegeme med mobil kontrol. Airrex AH-300i infrarød varmelegeme er vores mest kompakte brændselsfyrede varmelegeme. Det er bedst egnet til opvarmning af rum som terrasser, garager, rekreative faciliteter, fritidshuse, campingvogntelte og drivhuse.

17.346,75 kr

De bedste egenskaber ved Airrex brændstoffyrede varmelegeme inkluderer dets lave forbrug, fravær af lugt, termostatstyring og lydløs drift. Airrex AH-300i infrarød varmelegeme har ikke en blæser, så det frigiver ikke støv i vejrtrækningsluften. Airrex AH-300i er velegnet til rum på op til 1500 m³!

Beskrivelse

AIRREX AH-300i Infrarød varmelegeme Fuldt redesignet Airrex AH-300i infrarød varmelegeme med mobil kontrol. Airrex AH-300i infrarød varmelegeme er vores mest kompakte brændselsfyrede varmelegeme. Det er bedst egnet til opvarmning af rum som terrasser, garager, rekreative faciliteter, fritidshuse, campingvogntelte og drivhuse.

Info og Data til wifi og GSM kort
AIRREX AH-300i INFRARØD VARME I EN KOMPAKT STØRRELSE

Airrex AH-300i infrarød varmelegeme producerer sikker infrarød stråling. Varmen, der produceres af den infrarøde varmelegeme, spredes jævnt i strukturerne i rummet eller stedet, der skal opvarmes. En separat blæser er ikke nødvendig. Opvarmningseffekten er hurtig, og den patenterede oliebrænder og udstødningsrør udnytter praktisk talt 100% af den energi, der er inkluderet i brændstoffet.
Airrex har lave emissioner

Takket være fuldstændig udnyttelse af brændstoffet som varmeenergi er emissionerne fra Airrex -varmelegemet så lave, at separate udstødningsrør uden for det opvarmede rum praktisk talt ikke er nødvendige. Varmeapparaterne kører på biodiesel fremstillet af vedvarende materialer, almindelig diesel eller fyringsolie.
Sikkerhed kommer først

Airrex infrarøde varmelegeme er meget sikker. Enheden har alsidige sikkerhedssystemer. Hvis varmelegemet ryster, er det ved at falde uventet, eller der opstår en forstyrrelse i det, dets omfattende sikkerhedssystem slukker straks brænderen og afbryder brændstofindføringen.
Service og reservedele til rådighed

Du kan finde alle nødvendige reservedele til Airrex varmeapparater på vores hylde. Om nødvendigt ankommer vores servicebil og servicerer din varmelegeme overalt i Finland. Efter produktaktivering ydes der tre års garanti på Airrex dieselvarmere.
Intet behov for et udstødningsrør i Airrex AH-300i infrarød varmelegeme

Denne varmelegeme udsender ikke brændende lugte eller synlig røg. AH-300i er ideel til garager, sommerhuse og terrasser. Et udstødningsrør til ydersiden er kun nødvendigt, når varmelegemet bruges i lokaler, hvor folk sover. Det er ikke nødvendigt at tilslutte et separat udstødningsrør til Airrex AH-300i infrarød varmelegeme, når varmeapparatet bruges i garager, terrasser, festtelte osv.
En infrarød varmelegeme, der kører på biobrændstof

AH-300i varmelegemet kan køre på Neste MY biodiesel, som er fremstillet af madaffald, og på normal diesel og fyringsolie. Ved temperaturer under 10 ° C skal der bruges brændstof i vinterkvalitet. Airrex AH-300i varmelegeme er ekstremt billig at bruge. Ved fuld effekt bruger varmelegemet kun cirka en liter brændstof i timen.
Ingen ventilator - intet støv

Denne infrarøde varmelegeme har ingen ventilator. Den infrarøde stråling, der produceres af enheden, opvarmer materialer i stedet for luft og opvarmer derved også luften i rummet. Den infrarøde varme fordeles jævnt i alle retninger og føles behagelig selv lige ved siden af ​​varmelegemet. Den infrarøde varme produceret af Airrex AH-300i spredes mere jævnt end varme produceret af en ventilatorudstyr.
Stille og let at bruge

Varmeapparatet er meget let at begynde at bruge, fordi fast installation ikke er påkrævet. Varmelegemet er på hjul, hvilket gør det let at flytte, hvor du vil have det. Airrex AH-200i er ekstremt støjsvag med kun 48 dB.
4G Router til i-model Airrex varmeapparater

Med denne 4G Router kan du eksternt bruge Airrex i-model varmeapparater med Airrex-appen, selvom det opvarmede rum ikke har et WiFi-netværk. Ud over 4G Router -enheden har du brug for et MINI SIM -kort.

Ny generations router med 4G -forbindelse. Ingen grund til at installere fra en separat disk. Operatør gratis.

4G LTE maksimal netværkshastighed 150 Mbit / s
4G LTE maksimal hastighed pr. Netværk 50 Mbit / s
4G DC maksimal hastighed 42 Mbit / s
HSPA + maksimal hastighed 42 Mbit / s
Automatisk installation
Tilslutning til ekstern antenne, tilslutning 2x CRC9
Bruger MINI SIM -kort
Understøttede operativsystemer: Windows XP SP3 eller nyere, Vista eller nyere, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10, MAC Os eller nyere, Android, Linu