BAHAMAS udespa fra MaXXwell

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

49.995,00  DKK
Delbetaling
1.247 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 49.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.247 kr. Samlede kreditomk. 9.844 kr. Samlet tilbagebetaling 59.839 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,49%. Der er fortrydelsesret.
BAHAMAS udespa
installationsvejledning_GS-02G
BAHAMAS udespa fra MaXXwell gør drømme til virkelighed. Nu kan du få den islandske oplevelse af at bade i varme, masserende bobler midt i sneen eller du kan forlænge sommeren med et udendørsspa og gøre din egen have til et eksotisk ferieparadis. Inviter venner og familie på en uforglemmelig oplevelse i din have.
BAHAMAS fra MaXXwell leveres komplet med:10 store massagejets til ryg massageLuft (boblebad) til ben og fødder.Akrylkar fra Mitsubishi forstærket med glasfiberCirkulationspumpe 0,5 HK3 HK massagepumpe6 KW varmelegemeOzon generatorPapirsfilterStyrepanelKan leveres som standspa/udendørs spa med top cover eller som pool rum spaTeknikplatform 1X1 mtr. kan fjernes op til 3 mtr. fra spaØ 220 x 97 cmVandindhold: 1.106 liter.
Udendørsspa, nedbygningsspa, indbygningsspa.Eksotisk ferieoplevelse hver dag i din egen have
Med BAHAMAS udespa genskaber du naturens unikke muligheder. Hvad enten du drømmer om at bade i varme kilder, dele vildmarksspa med vennerne eller skabe finsk saunastemning på en kold, dansk vinterdag, så er det hele lige ved hånden med BAHAMAS fra MaXXwell.
BAHAMAS udespa er for dig, der sætter pris på særlige oplevelser i hverdagen og gerne vil dele oplevelserne med venner og familie.
Her er plads til 6-8 personer, der alle får en uforglemmelig oplevelse i dette dejlige spa.Udespa til nedbygning
BAHAMAS fra MaXXwell er vores bud på et robust udendørsspa til flere personer. Du kan også anvede BAHAMAS indendørs for eksempel i et poolområde. Dette skønne spa fås både som tømmespa og som filterspa. Her er massage til ryggen og bobler i overflod til ben og fødder. Hvis dit BAHAMAS skal bruges som udendørsspa, så har vi topcover, så du han holde spa’et frit for blade og urenheder.
Specifikationer
MærkeMaxxwell