BCone Pool Alarm

Leveringstid

Vare sendes fra grosist

Tilbudspris 4.995,00 DKK Regulær pris 5.250,00 DKK

Total-Poolservice introducerer BCone poolalarm, en alsidig og førsteklasses pool sikkerhedsløsning.

Poolenheden flyder på vandet i poolen og reagerer med det samme og advarer med et stærkt signal, hvis nogen eller noget falder i poolen.

 

Delbetaling
229 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 229 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,74%. Der er fortrydelsesret.

Hvis du ønsker at svømme i poolen, deaktiveres alarmen blot ved at trykke på svømmemode-knappen enheden på væggen eller på din tlf app.

Når du er færdig med at svømme, aktiveres alarmen automatisk efter en eget ønsket indstillet tid, alternativt trykker du på svømmemode-knappen igen.

Meget sofistikeret og utrolig solid og flot design, og utrolig let at bruge, systemet kan installeres og bruges på kun få minutter. Poolenheden kan overvåge en pool på op til 6x12m. Men ved større eller flere pools kan op til fire poolenheder tilsluttes en og samme centralenhed.

Med den smarte BCone app kan poolalarmen nemt styres og overvåges via din smartphone, og den kan også styres via dit smarthome med stemme.

Kom ned i vores butik i Ringsted, så viser vi dig denne fantastiske alarm, som kan give en livlig børnefamilie lidt ro i sjælen, og ellers ring til os på +45 29802469

Specifikationer
Indhold

Man må Aldrig Lade denne erstatte børn ved og omkring poolen uden Voksen er til stede, denne BCome Alarm bruges som en ekstra sikkerhed.

 

MærkeBCone