BWT digital pooltester PWM (salt)

Tilbudspris 3.570,00 DKK Regulær pris 3.670,00 DKK

BWT digital pooltester PWM holder øje med kvaliteten af ​​dit pool, spa eller vildmarksbad vand 24 timer i døgnet.

Delbetaling
170 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.570 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 170 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.070 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,70%. Der er fortrydelsesret.

Produktoplysninger

BWT digital pooltester PWM til saltbehandlet badevand, holder øje med kvaliteten af ​​dit poolvand 24 timer i døgnet. Denne smarte pooltester måler konstant pH-værdi, temperatur, TDS og redoxpotentiale i saltvandspoolen. Pooltesteren har en stærk batterikapacitet, og skal derfor kun oplades en gang hver poolsæson. Oplader medfølger. Notifikationer via app med doseringsanbefalinger for perfekt vandkvalitet.


Smart pool rådgivning

Hvis poolpleje er påkrævet, vil du straks blive underrettet af din BWT PWM pooltester. BWT PWM pooltesteren identificerer ubalancer i vandet og reducerer brugen af ​​kemikalier. Økonomisk, behageligere for badende og bedre for naturen. Derudover giver appen dig en vejrudsigt i op til 7 dage og anbefalinger til brug af dine poolpleje produkter, baseret på de målte værdier.


Kompatibilitet

BWT PWM pooltesteren salt kan bruges med wifi eller via bluetooth. Med Pearl Water Manager-appen kan du få et hurtigt overblik over vandkvaliteten i din pool. Appen er tilgængelig til Android og iOS på 10 sprog og er kompatibel med alle almindelige smartphones.

Ved køb af BWT PWM pooltesteren anbefaler vi at du tilkøber et kalibreringskit. En kalibreringen af pooltesteren i starten af hver badesæson, er med til at sikre at målingerne forbliver nøjagtige.

Vær venligst opmærksom på, at alle BWT pool produkter kun kan leveres med en engelsk manual.

Specifikationer
Indhold

Specifikationer -  BWT digital pooltester PWM (klor)

Vægt (kg):                                0,7 kg

Størrelse (cm):                         15 x 11 x 6 cm

Målinger af:                              pH værdi, ledningsevne, redoxpotentiale, temperatur

Kompatibilitet:                          iOS & Android App (Download gratis)

WIFI:                                        802.11 b / g / n

Bluetooth:                                 4.X

USB:                                         2.0

Batteriets indgangsspænding: 3,7 V DC

Opladers indgangsspænding: 100 til 240 VAC

Opladers indgangsfrekvens:    50 til 60 Hz

Opladers udgangsspænding:   5V DC

Driftstemperatur:                      5 til 45°C

Opbevaringstemperatur:          5 til 45°C

Pool type:                                 Salt

IP klassificering:                       IP68

 Brochure på engelsk:       Download

Vær venligst opmærksom på, at alle BWT pool produkter kun kan leveres med en engelsk manual.

 

Spørgsmål & Svar

Hvor kan jeg bruge en BWT ICO pooltester?
BWT ICO pooltester digital (salt) kan bruges til analyse i alle salt pools og salt spabade.
 
Hvad måler BWT ICO pooltesteren?
BWT ICO pooltesteren måler vandets temperatur, pH værdi, redoxpotentiale og TDS (total dissolved solids). Alle parametre analyseres, og udgør vandets samlede kvalitet. ICO-appen give et overblik over forurening, hygiejne (bakterier eller alger) og generel poolvandskvalitet, og kommer med individuelle doseringsforslag, så du er sikret den højeste vandkvalitet i din pool eller spabad.
 
Hvordan opbevarer jeg BWT ICO pooltesteren om vinteren?
Inden du lægger BWT ICO pooltesteren væk, anbefaler vi at du fjerner det lyserøde topdæksel og det lyserøde bunddæksel og fjerner eventuelt vand/kondensvand med en klud. Hvis du stadig har de sorte dæksler der sad på pooltesterens sensorer ved levering, kan du sætte dem tilbage på sensorerne. Saml pooltesteren igen, og opbevar den ved stuetemperatur. Undgå store spring i temperaturen under opbevaring, for at bevare batteriets levetid.
 
Kan jeg bruge et andet ladekabel til opladning af min BWT ICO pooltester?
Brug kun det ladekabel der følger med pooltesteren. I tilfælde af tredjepartsartikler kan vi ikke garantere, at pooltesteren fungerer korrekt.
 
Kan jeg efterlade min BWT ICO pooltester i den overdækkede pool eller skimmer?
Ja, du kan lade BWT ICO pooltesteren være under poolovertrækket eller skimmeren, så længe pooltesteren ikke klemmes eller trækkes ind i nogle poolkomponenter (F.eks. automatisk pooloverdækning osv.). Ved nogle poolovertræk eller typer af skimmere kan der være tab af signal/interferens i dækningsperioden - afhængigt af tykkelsen og materialet på poolovertrækket samt forbindelsestypen (WiFi eller bluetooth).
 
Hvad betyder en IP klassificering på IP68 for vandtætheden?
IP klassificeringen udgør graden af vandtæthed. BWT ICO pooltesteren er beskyttet mod støv og vand i henhold til IP68-standarden, dvs. pooltesteren er helt vandtæt og støvtæt og egnet til konventionelle pooldybder. Det er vigtigt at alle dele er korrekt låst/klikket på plads for at forhindre vand i at trænge ind.
 
Kan jeg bruge min BWT ICO pooltester i flere forskellige pools? (f.eks. hjemme og i sommerhuset)
Ja, det er muligt at oprette flere pools/spabade i appen. Du har endda mulighed for at give dine naboer tilladelse til at få overblik over din pool via en QR-kode, når du er på ferie.
 
Hvor længe holder batteriet?
Ved kontinuerlig drift og afhængigt af signaltype og styrke holder batteriet mellem 3-6 måneder ved fuldt opladt. Du behøver derfor kun at oplade din BWT ICO pooltester én gang pr. poolsæson.
 
Hvordan skiftes sensorerne (gul, blå, grå)?
For at skifte sensorerne skal du bruge det medfølgende nøgleværktøj (lyserød plastnøgle) til at skrue sensorerne af (twistlock-systemet). Den nye sensor indsættes med et let klik og strammes tilsvarende.
 
Hvor ofte skal jeg kalibrere min BWT ICO pooltester?
Afhængig af hyppigheden og varighed af brug får du besked om kalibreringen via appen. Vi anbefaler at kalibrere pooltesteren en gang om året i begyndelsen af badesæsonen. Kalibreringen udføres med kalibreringssættet og ICO-appen.