BWT poolrobot D600

1 På lager


LeveringstidRing KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

Beskrivelse

Rengører bund, sider og vandlinje. Indstilles via APP og velegnet til alle pooltyper. Inklusiv premium transportvogn.

 

 

12.385,00 kr
Produktbeskrivelse

Bruger du også for lang tid på at rengøre poolen?


Med BWT's poolrobotter sparer du minimum 1 time om dagen på den besværlige rengøring, som ofte følger med en pool. Så hvorfor ikke bruge tiden fornuftigt? BWT poolrobotter leverer en upåklagelig rengøring af din pool - lige fra krystalklart vand til pletfrie overflader uafhængigt af materiale. Hvorfor er en poolrobot fra BWT det oplagte valg? BWT poolrobotter kombinerer ydeevne, design og funktionalitet til en fordelagtig pris. Men først og fremmest fordi de altid leverer en gennemført ultrafin filtrering.


Ønsker du en eksklusiv poolrobot, der rengører både bunden, siderne samt overfladen, har LED lys, premium transportvogn og som kan styres direkte fra din smartphone? Så er D600-modellen lige noget for dig.


  • Automatisk poolrobot

 • Ideel til enhver type overflade

 • Renser bunden, vandlinjen og siderne. Kan justeres individuelt ved hjælp af gratis BWT APP

 • Perfekt til alle pooltyper

 • LED lys

 • Bluetooth forbindelse til praktisk smartphone-kontrol

 • Gennemført finfiltrering gennem 4D-filter

 • Effektiv sugekraft grundet justerbare dyser

 • PVA-skumbørster og en ekstra vibrerende børste

 • 18 m 

 • Hurtig og intelligent rengøring

 • Smart navigation

 • Inklusiv premuim transportvogn


 


Smartphone kontrol


Dette er vores mest luksuriøse model, da den har et indbygget Bluetooth modul. Det betyder, at du kan forbinde BWT poolrobotten direkte til vores BWT APP, hvor du vil have fuld kontrol over styringen. Funktionen giver dig muligheden for at fokusere på ekstra problemområder, da du frit kan navigere robotten til at samle småsten op, der lige er blevet kastet eller andre uheld, der påvirker poolens renlighed. Din pool kan rengøres med mimimum indsats direkte fra din smartphone.


Udstyret med effektivt 4D finfiltrering


Poolrobotterne fra BWT er forsynet med et 4D filter. Det eksklusive 4D filter er fire gange mere effektivt end andre filtre, da filtret fanger selv de mindste partikler i vandet. Det betyder, at vi garanterer den bedste finfiltrering, hvilket efterlader vandet indbydende til en dukkert eller hyggelige stunder.


Uovertruffen sugekraft


BWT poolrobotter er udstyret med den mest kraftfulde sugeevne sammenlignet med andre poolrobotter på markedet. Poolrobotten fra BWT kan opnå to gange så meget sugekraft gennem en præcis justering af dyserne. Jo tættere robotten er på overfladen, der skal rengøres, jo mere effektiv er sugeevnen. Robottens sugekraft kan justeres til at opfange flere typer snavs. Hvis din pool fx er tæt på stranden, kan dyserne indstilles til at opfange hvert et sandkorn uden besvær.


Ideel til alle pooltyper


Takket været integrerede PVA-ruller og effektive børster, er robotten fra BWT velegnet til alle typer pools uanset form, størrelse og materiale. Brugervenlig og intuitiv En BWT poolrobot er intuitiv og nem at bruge. Du skal blot tænde for robotten og så begynder den effektive rengøring af din pool.


Intelligent og hurtig rengøring


BWT poolrobotter sikrer en hurtig og effektiv rengøring af din pool. Er du på udkig efter en intelligent løsning tilpasset din pool? Det løser vores BWT poolrobotter med den eksklusive og integrerede "Smart Navigation System". Det betyder, at robotten ved hjælp af et gyroskop og en algoritme beregner den optimale rute til en hurtig og effektiv rengøring, der er tilpasset netop din pool.


 


Vær venligst opmærksom på, at alle BWT pool produkter kun kan leveres med en engelsk manual.


2022-07-27 11_11_33-Window

Fakta

BWT poolrobotter

BWT poolrobotter sikrer optimal rengøring, klart vand og rene overflader. Til en smuk ren pool og uforstyrret badeglæde.

 Poolrobot D600
BørstetypePVA-skumbørster + vibrerende børste 
AnvendelsesområdeRengører bund, sider og vandlinje. 
Rengøringstid 1,5, 2 eller 2,5 time
Anbefalet pooltypeAlle former, op til 10 m lang
FilterydelseUltrafin, 16 m³/t
Filtrering4D filter (x2) 
Vægt11 kg
Kabellængde18 meter, Anti Swirl 
Størrelse44 x 39 x 25,5 cm 
Justerbar dyserja
NavigationssystemEasy Move Navigation via App
Garanti3 år
Transportvognja, Premium
 

pdf-bwt  Brochure på engelsk - Download

Spørgsmål & Svar

Hvorfor skal jeg vælge BWT pool robot?
Du skal vælge en BWT pool robot, fordi filtreringssystemet i robotten renser fire gange mere end andre pool robotter – takket være det integrerede 4D filter. Robotten fanger selv de mindste partikler, så vand og overflader efterlades rene og indbydende til mange timers gode stunder ved og i poolen. En BWT pool robot yder desuden en hurtig og effektiv rengøring af din pool, da den gennem et ”Smart Navigation System” beregner den optimale rute til netop din pool. Du skal altså ikke længere bruge tid på besværlig rengøring af poolen, men blot læne dig tilbage og lade BWT pool robotten gøre arbejdet for dig. Vælger du D300 eller D600-modellen, har du endda mulighed for at styre robotten direkte fra din smartphone
 
Skal robotten tilsluttes et filtersystem?
Nej. BWT poolrobotter renser og filtrerer helt uafhængigt med sit unikke 4D-filtersystem. Det betyder også, at en BWT pool robot er nemmere og billigere i drift, da den bruger mindre strøm. Filtrene skal tømmes efter brug.
 
Kan jeg bruge en BWT pool robot til saltvand?
Ja. BWT poolrobotter kan betjenes i vand med et saltindhold på op til 4000 ppm. Bemærk: Robotten skal skylles grundigt med normalt postevand efter hver brug i saltvand.
 
Er der en maksimal dybde for en BWT poolrobot?
BWT poolrobotter er velegnet til at arbejde på en vanddybde på op til 4 meter.
 
Må jeg bruge poolen, mens poolrobotten rengører?
Nej! Brug ikke poolrobotten samtidigt med at der bades i poolen.
 
Har poolrobotten brug for regelmæssig service?
Det er tilstrækkeligt, hvis du sørger for at rengøre poolrobotten regelmæssigt og kontrollerer din BWT poolrobot ved dagligt brug. Den skal kobles fra strømforsyningen inden rengøring. Vi anbefaler at du: - Tømmer og rengør filtrene grundigt efter brug - Kontrollerer drevsystemet og sugemotoren regelmæssigt – og hvis nødvendigt, renser dem for snavs, blade etc. - Tjek gerne om der skulle sidde små genstande fast i robotten.
 
Hvad skal jeg gøre, hvis poolrobottens ruller er tørre og ikke synker?
Rullerne vil automatisk opsuge vand. Derfor skal du bare placere robotten i vandet, som normalt. Processen kan fremskyndes, hvis du trykker på rullerne under vand.
 
Hvordan virker BWT pool app?
Du kan koble D300 og D600 direkte op til vores gratis BWT pool app. Når du har forbundet de to enheder, kan du manuelt kontrollere robotten og ændre flere parametre – herunder rengøringsvarighed eller rengøringstype. En anden funktion er forsinket aktivering af robotten. Du kan nemlig indstille robotten til at starte på forskellige tidspunkter, så din pool altid er indbydende – selv med uventede besøg. På den måde kan hvirvlende snavs også nå at slå sig ned, før robotten begynder at rense poolen.