Twin Doserings anlæg PH og Klor wifi

4 På lager


LeveringstidRing KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

Beskrivelse

Pool Twin med wifi er en færdigmonteret fuldautomatisk pH- og klordoseringsenhed. Hele maskinen styres af en mikroprocessor, der giver dig mulighed for digitalt at aflæse værdierne af poolvandet på et display, og justere dosering/setpunkter for både pH- (eller pH+) og klor på forskellige sprog (hollandsk, engelsk, tysk, fransk , spansk, italiensk). Instrumentet sørger for, at syre (base) og klor aldrig doseres på samme tid, hvilket undgår mulig nedbrydning af flydende klor til gasformigt klor. Desuden tilnærmes pH- og klor-setpunkterne på en proportional måde: Jo tættere på sætpunktet, jo langsommere tilsættes kemikalierne til poolen, hvilket undgår overskridelse eller svingninger. Pool tvillingen leveres med to gummi 50 mm tilslutninger, hvilket gør det nemt at tilslutte dit nuværende system. Sonderne er inkluderet i pakken. Efter en enkelt trins kalibrering er systemet klar til brug.

Specialpris 18.995,00 kr
Pris: 19.995,00 kr
Produktbeskrivelse

pool twin wifi doseringsanlæg ph og klor anlæg som nemt kan installeres da det både kan monteres med pvc fittings som limes eller med gummi muffer til direkte montage på dysse strengen og så køre det i serie med denne dysse


NB. billede er ikke vist med wifi.

betingelser køb vigtig

Alla doseringsanlæg som retuneres vil blive fratrukket 30% i retur beløb hvis køb fortrydes.også inden for 14 dages fristen.