EASY2ACCESS DØRLÅS EASYCODE MODEL 905 G2 BLUETOOTH

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

3.499,00  DKK
Delbetaling
167 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.499 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,99%. Der er fortrydelsesret.
EASY2ACCESS DØRLÅS EASYCODE MODEL 905 G2 BLUETOOTH READY

Easy2Access dørlås Easycode model 905 G2 bluetooth ready
Denne forbedrede model (fra 903 G2) kommer med indvendig aflåsning og mulighed for til- og frakobling af alarm (dette skal købes som et tilkøbsmodul).
En helt igennem fantastisk dørlås som er universel og dermed kan bruges på samtlige hoveddøre og des lige. Håndtaget er vendbart, og alt der kræves af plads er minimum 25,5 mm fra midten af dørgrebshullet (håndtaget) og ud til karmen på begge sider af døren.
Den elektroniske lås er lige til at montere, hvilket også inkluderer trepunktslåsekasser med oval- og/eller dråbecylinder. Hvis du har en oval cylinder, kan du montere låsen på de allerede eksisterende huller.
Denne dørlås er effektiv for både private såvel som for udlejere, da den passer perfekt sammen med eksempelvis sommerhuse, kroer eller vandrehjem. Her kan du nemlig hurtigt og enkelt oprette og sende koder via din smartphone, og da låsen ikke behøver SIM kort eller WIFI for at virke, kan låsen nemt bruges på huse, der er væk fra den asfalterede vej.
Du kan tildele koder til låsen uden at være til stede, hvilket gør det lettere for udlejere at leje deres sommerhuse eller lejligheder ud, og for dig som privat for eksempel at tildele midlertidige koder til håndværkere eller andre, som har brug for adgang til dit hjem, når du ikke er der.
Du slipper simpelthen for bøvlet med at sende nøgler frem og tilbage, eller at skulle være tilstede for at kunne udveksle nøgler.
Modellen 905 G2 lås kan håndtere op mod ti forskellige koder med op til ti cifre i hver. Med en 'Main Code' kan du nemt og hurtigt slette og oprette nye koder, så du er ikke bundet til de 10 valgte koder.
Det er muligt at tilkøbe automatisk åbning via bluetooth inklusiv app - appen hedder MyLocks og hentes, hvor du henter dine andre apps.
Specifikationer
MærkeNo Name