EASY2ACCESS FINGERAFTRYKSLÅS EASYFINGER 808 G2 BLU

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

6.499,00  DKK
Delbetaling
188 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 2.485 kr. Samlet tilbagebetaling 8.984 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,26%. Der er fortrydelsesret.

Easy2Access fingeraftrykslås easyfinger 808 G2 bluetooth
Med denne fingeraftrykslås på din hoveddør vil du aldrig opleve problemet, at nogen låser sig ude, og der er ikke længere et bøvl med nøgler, som kan blive væk.
Låsen kan nemt monteres, hvilket også inkluderer på trepunkslåsekasser med oval- og/eller dråbecylinder. Er du så heldig at have en oval cylinder, kan du montere låsen ved at bruge de allerede eksisterende huller i døren. Minimum pladskrav er 32 mm fra midten af dørgrebshullet (håndtaget) og ud til karm på begge sider af døren.
Denne dørlås er effektiv for både private såvel som for udlejere, da den passer perfekt sammen med sommerhuse, kroer, vandrehjem og des lige. Her kan du nemlig hurtigt og enkelt oprette og sende koder via din smartphone, og da låsen ikke behøver SIM kort eller WIFI for at virke, kan låsen nemt gå på huse, der ligger væk fra den asfalterede vej.
Ved at du kan tildele koder til låsen uden at være til stede, gør det det meget lettere for udlejere at leje deres sommerhuse, lejligheder, etc. ud, samt for eksempel at tildele midlertidige koder til håndværkere eller andre, som skal opholde sig i dit hjem, når du ikke er der.
Du slipper simpelthen for bøvlet med at sende nøgler frem og tilbage, og skulle være til stedet for nogle udvekslinger.
Ved modellen 808 G2 kan du selv vælge, om du vil bruge fingeraftryk eller kode, men det er også at bruge begge, og dermed have en ekstra sikkerhedsforanstaltning.
Låsen kan håndtere op mod 99 koder, som hver kan have op til 10 cifre, og samtidig have plads til op mod 99 fingeraftryk. Du er ikke bundet af disse knap 200 koder for evigt, da du nemt kan oprette og slette både koder og fingeraftryk igen.
Denne type lås er designet af Designit i Danmark, som også står bag designs hos store brands som Stelton, Bang & Olufsen og Georg Jensen.
Specifikationer
Indhold

Produktinformation:

Størrelse (udvendig): 23,7 x 5,4 x 3,2 cm (H x B x D)

Størrelse (indvendig): 23,7 x 5,4 x 2,7 cm (H x B x D)

Scanner: Optisk CMOS

Antal koder: 99

Antal fingeraftryk: 99

Nødåbning: pinkode eller nøgle

Batteri: 3 x DC 1,5 V AA

Strømforbrug (dynamisk/statisk): <350 mA / <25 mA

Arbejdstemperatur: -40 til +50 grader

Driftsfugtighed: 20 - 80%

IP44

CE-godkendt

MærkeNo Name