Fibalon Rope net 43,75gr. ???? Anbefales ikke

Ikke på lager


LeveringstidRing KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

Beskrivelse

????Advarsel brug det ikke, da det på ingen måde fungere som det skal, og store bakterie og ophobning af snavs  som ikke kan retur skylles overhovedet. Evt ring ved yderlig spørgsmål.

NB. Vask ALDRG i vaskemaskine ????????????????

65,00 kr
Produktbeskrivelse

Fibalon Rop net 43,75g
Krystalklart poolvand med ny teknologi


Udskift filterpatroner og sand til de nye Filterballs 
og få renere poolvand.


Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (Filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).


Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.


Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald


NB: VIGTIG DER MÅ ALDRIG BRUGES FLOCK MIDDEL I DETTE PRODUKT


 


Filterkugler flerfase 43,75 gKrystalklart poolvand med ny teknologi


Udskift filterpatroner og sand til de nye fibalon rope


Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).


Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – 43,75 gram Filterballs erstatter filtersand, der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.


Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald.


 

NavnFibalon rope  43,75 g -
Varenummer 
ProdukttypePoolrengøring & pleje
Varemærkefibalon

Fibalon information
https://total-poolservice-faktura.dk/wp-content/uploads/2015/11/FIBALON.pdf