Fibalon Rope net 43,75gr. ???? Anbefales ikke

2 på lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

65,00  DKK

????Advarsel brug det ikke, da det på ingen måde fungere som det skal, og store bakterie og ophobning af snavs  som ikke kan retur skylles overhovedet. Evt ring ved yderlig spørgsmål.

NB. Vask ALDRG i vaskemaskine ????????????????


Fibalon Rop net 43,75g
Krystalklart poolvand med ny teknologi
Udskift filterpatroner og sand til de nye Filterballs ?og få renere poolvand.
Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (Filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).
Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.
Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald
NB: VIGTIG DER MÅ ALDRIG BRUGES FLOCK MIDDEL I DETTE PRODUKT

Filterkugler flerfase 43,75 g

Krystalklart poolvand med ny teknologi
Udskift filterpatroner og sand til de nye fibalon rope
Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).
Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – 43,75 gram Filterballs erstatter filtersand, der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.
Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald.
NavnFibalon rope 43,75 g -
Varenummer
ProdukttypePoolrengøring & pleje
Varemærkefibalon

Specifikationer
Indhold

Fibalon information
https://total-poolservice-faktura.dk/wp-content/uploads/2015/11/FIBALON.pdf

MærkeSwim & Fun