Swim & Fun Fibalon Filterballs 350g

0 På lager

Ring for mere informantion om lagerstatus på +45 29 80 24 69

399,00 kr

Fibalon Filterballs 350g
Krystalklart poolvand med ny teknologi

Udskift filterpatroner og sand til de nye Filterballs 
og få renere poolvand.

Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (Filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).

Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – 350 gram Filterballs erstatter 20 kg filtersand, der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.

Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald

NB: VIGTIG DER MÅ ALDRIG BRUGES FLOCK MIDDEL I DETTE PRODUKT

 

Filterkugler flerfase 350 g

Krystalklart poolvand med ny teknologi

Udskift filterpatroner og sand til de nye Filterballs fra Swim & Fun Scandinavia og få renere poolvand.

Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).

Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – 350 gram Filterballs erstatter 25 kg filtersand, der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.

Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald.

NavnFilterkugler 350 g - Swin & Fun
Varenummer 
ProdukttypePoolrengøring & pleje
VaremærkeSwim & Fun
Fibalon information

https://total-poolservice-faktura.dk/wp-content/uploads/2015/11/FIBALON.pdf