FloPro VS Zodiac (8 speed) 600-3450 RPM

0 På lager

Ring for mere informantion om lagerstatus på +45 29 80 24 69
13.900,00 kr

Danska_60floprovsflopro

FloPro VS er en miljørigtig pumpe med variabel hastighed med 8 forskellige hastigheder, hvilket giver to primære fordele: op til 90 % mindre strømforbrug og en meget lydsvag drift, som er op til 26 decibel lavere end pumper med én hastighed - et niveau, der kan sammenlignes med støjniveauet på et bibliotek.
En standardpumpe med én hastighed har normalt set et lydniveau på mindst 66 decibel, dB(A). Lydniveauer er angivet i overensstemmelse med ISO standard 3741.
FloPro VS kan være aktiv i længere perioder i dagens løb, med lavere hastigheder. Med disse energibesparelser kan FloPro VS give en payback-tid på bare 3-4 poolsæsoner (afhængigt af de lokale elpriser per kilowattime).

FloPro VS er fremstillet af robust, korrosionsresistent polypropylenplast for at give en lang levetid for produktet og mere lydsvag drift. FloPro VS omfatter en lav og en høj bundplade samt 50/63 mm limtilslutninger med unionkobling. FloPro VS er kompatibel med produktet AquaLink TRi til fjernstyring via app.

LagerstatusVare sendes fra grosist
info om varen

Zodiac har lang erfaring med fremstilling af cirkulationspumper og tilbyder et komplet udbud af både en pumpe med variabel hastighed, FloPro VS, og pumper med én hastighed, FloPro – alle af højeste kvalitet.
Samtlige cirkulationspumper er meget nemme at installere, og det går hurtigt at erstatte en eksisterende pumpe, takket være retrofit-installation med lav eller høj bundplade.
Samtlige cirkulationspumper har et stort forfilter (2,6 liter) og er nemme at vedligeholde.