FloPro VS Zodiac (8 speed) 600-3450 RPM

1 på lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

13.900,00  DKK
Delbetaling
483 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 483 kr. Samlede kreditomk. 3.462 kr. Samlet tilbagebetaling 17.362 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,14%. Der er fortrydelsesret.

Danska_60floprovsflopro
FloPro VS er en miljørigtig pumpe med variabel hastighed med 8 forskellige hastigheder, hvilket giver to primære fordele: op til 90 % mindre strømforbrug og en meget lydsvag drift, som er op til 26 decibel lavere end pumper med én hastighed - et niveau, der kan sammenlignes med støjniveauet på et bibliotek.
En standardpumpe med én hastighed har normalt set et lydniveau på mindst 66 decibel, dB(A). Lydniveauer er angivet i overensstemmelse med ISO standard 3741.
FloPro VS kan være aktiv i længere perioder i dagens løb, med lavere hastigheder. Med disse energibesparelser kan FloPro VS give en payback-tid på bare 3-4 poolsæsoner (afhængigt af de lokale elpriser per kilowattime).
FloPro VS er fremstillet af robust, korrosionsresistent polypropylenplast for at give en lang levetid for produktet og mere lydsvag drift. FloPro VS omfatter en lav og en høj bundplade samt 50/63 mm limtilslutninger med unionkobling. FloPro VS er kompatibel med produktet AquaLink TRi til fjernstyring via app.
Specifikationer
Indhold

Zodiac har lang erfaring med fremstilling af cirkulationspumper og tilbyder et komplet udbud af både en pumpe med variabel hastighed, FloPro VS, og pumper med én hastighed, FloPro – alle af højeste kvalitet.
Samtlige cirkulationspumper er meget nemme at installere, og det går hurtigt at erstatte en eksisterende pumpe, takket være retrofit-installation med lav eller høj bundplade.
Samtlige cirkulationspumper har et stort forfilter (2,6 liter) og er nemme at vedligeholde.

MærkeZodiac