Lay-Z-Spa Hawaii - 6 pers DK´s billigste ! NY MODEL 2017

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

7.995,00 DKK
Delbetaling
220 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 220 kr. Samlede kreditomk. 2.560 kr. Samlet tilbagebetaling 10.555 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,33%. Der er fortrydelsesret.

Lay-Z-Spa Hawaii - 6 pers. DK´s billigste ! NY MODEL 2017

Flot og praktisk udendørs spa der med sin smarte oppustelige bund og sider kan stå klar på få timer, til en fuld oplevelse af wellness og nydelse af brusende bobler og massage. Bemærk ny model 2017. Den nye model har en større pumpe til både luft- og vandbobler samt en indbygget beholder til opbevaring af småt tilbehør lige ved hånden.

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Fri fragt på alt over 2000,-

Produktbeskrivelse

BEMÆRK ! Vores spa er monteret med danske stik med jord for ekstra sikkerhed.

Lay-Z-spa Hawaii er til dig der vil nyde oplevelsen af varmt og brusende vand over din krop, nyde massagen og blive frisk på ny hele året rundt. Vores oppustelige spabade velegner sig til spa oplevelser hele vinteren igennem ligeså vel som om sommeren. Kan med fordel bruges til at tilfredsstille ungernes badetrang en varm sommerdag og da Lay-Z-spa Hawaii er oppustelig er det nemt at transportere spabadet videre til campingpladsen eller sommerhuset, når det er nedpakket kan det lægges bag i bilen. Det er på en kold vinterdag med høj solskin og nyfaldent sne at vores Lay-Z spabade kommer til sin ret, forestil dig at ligge og nyde det varme vand med brusende bobler omkring dig, du mærker kulden i dine kinder men hele kroppen er varmet dejligt op. Netop her får du fuldt udbytte for en stress fri oplevelse med vores oppustelige spabade.

Specifikationer
MærkeLay-Z-Spa