Minikit Cyanursyre test sæt deluxe lovibond til måling af Klorlås

0 På lager

Ring for mere informantion om lagerstatus på +45 29 80 24 69
349,00 kr

(414220) Test Set Cyanursyre til(Klorlås) fra Lovibond
Dit poolvand skal indeholde 25-40 mg/L cyanursure (også kaldet klorstabilisator) for at være optimalt balanceret. Dette niveau er afgørende vigtigt for din pool, uanset om du desinficerer vandet med ustabiliseret klor eller med stabiliseret poolklor. Cyanursyren beskytter poolen mod klortab fra solens UV stråler og stigende temperaturer. Det korrekte indhold af cyanursyre giver optimal desinfektionseffekt og dit klorforbrug i badesæsonen minimeres.

Det er let og hurtigt at teste poolvandets indhold af cyanursyre med dette testsæt. Testen bør foretages 2-3 gange i løbet af badesæsonen. Er indholdet kommet over idealniveau, så sænkes det blot ved at tilføre frisk vand til poolen.

Et indhold af cyanursyre over 100 mg/L giver en ”overbeskytttelse” af kloret. Dermed mister kloret sin evne til at desinficere vandet og der opstår en såkaldt ”klorlås”.

Hvis du benytter stabiliseret poolklor, hvor der allerede er tilsat cyanursyre, så skal du i årets løb udskifte 1/3 af dit poolvand, så klorlås ikke bliver et tema. Dette sker typisk i forvejen på naturlig vis i forbindelse med den årlige vintersænkning af vandstanden samt hyppige returskylninger af sandfilteret i løbet af badesæsonen. Grundige returskylninger sikrer samtidig at filteret holdes godt renset. Det er også er vigtigt for god vandhygiejne og et minimalt klorforbrug.

Indhold:

1 boks
1 stk testsæt
50stk cyanursyre testtabletter
1 stk manual

Lagerstatus4-5 dages levering