PoolLab 2.0 Digital Pooltester Bluetooth Wifi

7 på lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

Tilbudspris 1.095,00  DKK Regulær pris 1.495,00  DKK
PoolLab 2.0 fotometer Professionel vandanalyse til pools og spabade, kan måle 3 parametre på en gangSmart og nem vandtest i swimmingpool og spabade !

En PoolLab fotometer giver nøjagtige målinger af kemikalieindholdet i din pool.

- Dette hjælper dig med nøjagtigt at justere kemikalier og undgå over- eller underdosering, der kan føre til problemer som algevækst, uklart vand og hudirritation.

Den næste generation af PoolLabs er her. Med PoolLab® 2.0 fotometer fra Water-id kan du nu måle 3 parametre parallelt og opnå direkte WiFi-forbindelse for at synkronisere dine data med LabCOM®-skyen.

PoolLab® 2.0 fotometer er det ideelle og omkostningseffektive værktøj til at opretholde din hjemmepool. Det er praktisk og letanvendeligt, og det giver nøjagtige målinger af kemiske niveauer i dit poolvand. Med dette fotometer kan du forhindre problemer og holde dit poolvand rent og sundt.

Water i.d. har udviklet det nye PoolLab® 2.0 fotometer for at give dig endnu større bekvemmelighed. Du kan se frem til en forbedret måleoplevelse og en mere effektiv poolvedligeholdelse.

Tag kontrol over din pools kemiske balance med PoolLab® 2.0 fotometeret fra Water-id. Klar til at tage din poolpleje til nye højder?

Tysk kvalitet.
Specifikationer
MærkePool-I.D