Spa og Poolbar (Oppustelig)

17 på lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

Tilbudspris 225,00  DKK Regulær pris 349,00  DKK
Spa- og Poolbar (oppustelig) Flydende bar ideel til pool eller spa (150841)
Vores oppustelige bar er fantastisk, så snart der er vand i sigte! Om der er tale om et svømmebassin, pool, spa eller en sø, anbefaler vi kraftigt denne gadget.

Skal du på ferie med vennerne, og er der gode muligheder for at bade, er en spabar en fantastisk gadget at have med.

Den har alt, hvad en flydende bar skal have. Der er plads til snacks, flasker af alle størrelser, og ikke mindst holdere til glas, så man kan sikre sig at man ikke spilder en dråbe i havet! Den har to håndtag - et i hver side, som gør den let at transportere eller flytte rundt med.

Endnu vigtigere, er den udstyret med et par geniale ballasttanke, som når de fyldes med vand, som sørger for maximal stabilitet selv i de mest turbulente situationer med høj bølgegang.

Vi har endnu ikke gennemtestet den til brug af river rafting, men her hos Total Poolservice er vi optimistiske! Du behøver aldrig tage på badeferie uden en bar igen - blot du selv sørger for indholdet, så klarer vores oppustelige spabar resten. God fornøjelse.
Specifikationer
Indhold 2 håndtag Diverse rum i forskellige størrelser til glas, dåser, flasker, snacks eller blot opbevaring 2 ballasttanke (fyldt med vand) for at stabilisere baren,

både i vand og på land Dimensioner (oppustet) ca. 15 cm i højden og en diameter på ca. 60 cm Vægt ca. 470 gram
MærkeIntex