Spraylim WURTH SPRAY LIM, 500 ML

7 På lager


LeveringstidRing KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

159,00 kr
Produktbeskrivelse

 Velegnet spraylim til montage af filt i pools mm


 

Hurtigttørrende kontakt- og sætlim til alle letvægtsmaterialer
Høj termisk stabilitet


01400931-spraylim-wurtz


Langtidsholdbar, sikker vedhæftning til stort set alle anvendelsesformål


Tørrer hurtigt  • Takket være den hurtige hærdning kan materialet belastes og viderebehandles efter kort tid

  • Giver ikke gennemslag


Justerbar spraydyse


Ideel til brug i en lang række arbejdssituationer


Silikonefri
Bemærk


Forsigtig: Ikke egnet til limning af blød PVC og PVC-folier. Når der limes hårdt skum/styropor, skal klæbemassen påføres et lille, passende område først for at kontrollere kompatibiliteten, afhængigt af typen af hårdt skum. Efter brug vendes spraydåsen på hovedet, og der sprayes, indtil ventilen er tom.
Disse tekniske informationer og arbejdsanvisninger er baseret på vores erfaringer med produktet. Det anbefales, at man selv laver en test før anvendelse. For yderligere information henvises til det tekniske datablad. Grundet det store antal af opbevarings- og anvendelsesmuligheder, garanteres der ikke for et bestemt resultat. Hvis vores gratis kundeservice giver tekniske oplysninger eller medvirker ved en rådgivningstjeneste, ydes denne tjeneste under udelukkelse af et eventuelt erstatningsansvar, medmindre rådgivningen eller oplysningerne falder ind under vores angivne, kontraktligt aftalte omfang af tjenester, eller kundeservicemedarbejderen har handlet forsætligt. Vi garanterer en ensartet kvalitet af vores produkter. Vi forbeholder os ret til at foretage tekniske ændringer og forbedringer. 

Info vedr brug

Til limning af tekstiler, papir, fotos, papkasser, træ, læder og forskellige plastmaterialer. Velegnet til bilindustrien, på forhandlerværksteder, i elskabe og ventilationssystemer osv.
Instruktioner

Tynd påføring af lim. Spray absorberende overflader, indtil de er mættet
Optørringstiden er 5-10 minutter afhængigt af overfladen, materialet og temperaturen