Spraylim WURTH SPRAY LIM, 500 ML

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

159,00  DKK

Velegnet spraylim til montage af filt i pools mm
Hurtigttørrende kontakt- og sætlim til alle letvægtsmaterialer
Høj termisk stabilitet

01400931-spraylim-wurtz

Langtidsholdbar, sikker vedhæftning til stort set alle anvendelsesformål

Tørrer hurtigt

  Takket være den hurtige hærdning kan materialet belastes og viderebehandles efter kort tidGiver ikke gennemslag

  Justerbar spraydyse

  Ideel til brug i en lang række arbejdssituationer

  Silikonefri


  Bemærk

  Forsigtig: Ikke egnet til limning af blød PVC og PVC-folier. Når der limes hårdt skum/styropor, skal klæbemassen påføres et lille, passende område først for at kontrollere kompatibiliteten, afhængigt af typen af hårdt skum. Efter brug vendes spraydåsen på hovedet, og der sprayes, indtil ventilen er tom.

  Disse tekniske informationer og arbejdsanvisninger er baseret på vores erfaringer med produktet. Det anbefales, at man selv laver en test før anvendelse. For yderligere information henvises til det tekniske datablad. Grundet det store antal af opbevarings- og anvendelsesmuligheder, garanteres der ikke for et bestemt resultat. Hvis vores gratis kundeservice giver tekniske oplysninger eller medvirker ved en rådgivningstjeneste, ydes denne tjeneste under udelukkelse af et eventuelt erstatningsansvar, medmindre rådgivningen eller oplysningerne falder ind under vores angivne, kontraktligt aftalte omfang af tjenester, eller kundeservicemedarbejderen har handlet forsætligt. Vi garanterer en ensartet kvalitet af vores produkter. Vi forbeholder os ret til at foretage tekniske ændringer og forbedringer.

Specifikationer
Indhold

Til limning af tekstiler, papir, fotos, papkasser, træ, læder og forskellige plastmaterialer. Velegnet til bilindustrien, på forhandlerværksteder, i elskabe og ventilationssystemer osv.
Instruktioner

Tynd påføring af lim. Spray absorberende overflader, indtil de er mættet
Optørringstiden er 5-10 minutter afhængigt af overfladen, materialet og temperaturen

MærkeWURTH