Swim & Fun Fibalon Filterballs 350g (Anbefaling br

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

399,00  DKK

Advarsel brug det ikke, da det på ingen måde fungere som det skal, og store bakterie og ophobning af snavs  som ikke kan retur skylles overhovedet. Evt ring ved yderlig spørgsmål.

NB. Vask ALDRG i vaskemaskine ????????????????


Fibalon Filterballs 350g
Krystalklart poolvand med ny teknologi
Udskift filterpatroner og sand til de nye Filterballs ?og få renere poolvand.
Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (Filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).
Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – 350 gram Filterballs erstatter 20 kg filtersand, der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.
Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald
NB: VIGTIG DER MÅ ALDRIG BRUGES FLOCK MIDDEL I DETTE PRODUKT

Filterkugler flerfase 350 g

Krystalklart poolvand med ny teknologi
Udskift filterpatroner og sand til de nye Filterballs fra Swim & Fun Scandinavia og få renere poolvand.
Filterballs har en overlegen filtreringseffekt i forhold til normalt filtersand eller løse patronfiltre. Kuglerne danner et effektivt filtertæppe, som tilpasser sig formen i ethvert filter, og som opfanger svævepartikler i vandet ned til 10 micron (filtersand opfanger svævepartikler ned til 40-50 micron).
Filterballs er desuden meget lettere at håndtere – 350 gram Filterballs erstatter 25 kg filtersand, der er ikke behov for ekstra flokningsmidler, og det er endegyldigt slut med filtersand i poolen.
Filterballs renses let via et sandfilters normale returskyl funktion. Ved brug i andre filtersystemer kan de renses ved håndvask i en balje (benyt ikke rengøringsmidler). Filterballs afskaffes let efter brug med det normale husholdningsaffald.
NavnFilterkugler 350 g - Swin & Fun
Varenummer
ProdukttypePoolrengøring & pleje
VaremærkeSwim & Fun

Specifikationer
Indhold

https://total-poolservice-faktura.dk/wp-content/uploads/2015/11/FIBALON.pdf

MærkeSwim & Fun