Swim & Fun Klor WeekTab langsomklor tabletter

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

129,00  DKK

SWIM & FUN Klor WeekTab langsomklor tabletter
Klor WeekTab langsomklor tilsættes ugentligt for at vedligeholde rent poolvand.
Klor WeekTab langsomklor tabletter benyttes til at fastholde et passende klorindhold i vandet, så det hele tiden holdes rent og friskt. Tabletterne indeholder stabilisator, som modvirker nedbrydning fra solens UV-stråler. Afhængig af aktivitet og vejrforhold, tilsættes nye tabletter ca. én gang om ugen.
Det omgivende miljø kan variere meget, og vil påvirke vandet i poolen. Derfor anbefales det periodevis at benytte Klor Starter hurtigklor granulat. Vandet holdes desinficeret ved et klorindhold på 0,5-1,0 mg/l. Indholdet af klor bør testes løbende med Test Strips.
HUSK må aldrig tilsættes direkte i poolvandet, da der er stor risiko for afblegning, dette gælder specielt for pooles liner/inderdug.

Specifikationer
IndholdVi kan desvære ikke hos Total poolservice stå inde for dette produkt og kunderne vælger selv deres kemi valg, men vi tillader os at informere vores kunder om at firmaet Swim & Fun som også ejer Activ pool kemi snyder og bedrager med at bytte etiketer om fra billige Swim & Fun prudukter og sætter disse etiketter over på Activ pool som er noget dyrerer, men i bund og grund er det billigeste Swim & Fun man kan købe i varehusene, dog er dette lang fra billigt kemi da kunderne ikke ved de bliver snydt med helt op til 50%. NB. Vi er også blevet bedt om at bytte etiketter rundt på deres vare når de løb tør for vare med mærket Aktiv Pool, dog nægtede vi dette og vi ønsker ikke at samarbejde med Swim & Fun. Desvære snydes nogle kunder med flotte private labels som Swim & Fun laver for nogle virksomheder og kunden giver op til 4 gange mere for ph minus 1kg men desvære er det Swim & Fun (Vi Har kontaktet disse steder som ikke vil fjerne disse vare, vil du have yderlig info ring på 29802469) Vi kan selvfølgelig dokomentere alt dette, da vi har modtaget fremsendte etiketter fra Swim & Fun. Total Poolservice Anbefaler derfor kun (Bayrol & Saniklar & HTH samt Spacare) Ønsker du yderlig info på kemi så ring 29802469.
MærkeSwim & Fun