SWIM & FUN Vandpleje Easy PH 80.000 l

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

2.495,00  DKK
Delbetaling
125 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.495 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 125 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,78%. Der er fortrydelsesret.

SWIM & FUN Vandpleje Easy PH 80.000 l
Med Easy pH installeret ved poolen behøver du ikke længere huske på at teste badevandets pH værdi. Det klarer Easy pH, så du har mere tid til at nyde din pool. Easy pH tester og balancerer pH værdien helt automatisk.
Hvad er pH
PH er måling af badevandets surhed. Den vil altid variere afhængigt af påvirkning fra miljøet – f.eks. tilføres regnvand og vand forsvinder ved fordampning. I det meste af norden bliver vandet ofte for basisk og har derfor behov for tilsætning af syre for at nedbringe pH værdien.
Den idelle pH værdi for badevand i en swimmingpool er mellem 7,0 og 7,4. For at bibeholde en sund værdi, og undgå ubehagelige virkninger af for surt eller for basisk badevand, er det vigtigt at vandet løbende balanceres. Det sørger Easy pH for.
Sådan påvirkes badevandet af forkert pH værdi
Hvis pH værdien ikke justeres løbende, kan man opleve flere forskellige negative virkninger. En af de væsentligste er, at vandplejemidlers desinfektionseffektivitet nedsættes markant. Ved en pH værdi på 8 er effektiviteten faktisk nedsat med hele 75%. De badende vil også kunne opleve at øjne bliver irriteret, vandet lugter mere af klor, og huden bliver øm og tør.
En forkert pH balance kan også forårsage korrosionsskader på stiger og andet udstyr af metal. Vandet kan blive uklart og der kan sætte sig kalkaflejringer på liner og udstyr.
Hvad er en Easy pH regulator?
Easy pH er en kompakt automatisk regulator med indbygget doseringspumpe. Regulatoren er koblet til en sonde, som er monteret i cirkulationssystemet. Sonden måler løbende pH værdien i vandet. Easy pH regulatoren forbindes med slange til en beholder med et pH balancerende middel.
Regulatoren sammenligner nu badevandets aktuelle pH værdi med den idelle. Hvis der er forskel, tilfører regulatoren pH balancerende middel til vandet indtil det idelle pH niveau er reetableret.
Vedligeholdelse af Easy pH
Easy-pH holder automatisk badevandet i perfekt balance. Du skal blot sørge for fylde mere pH regulerende middel på systemet når det er løbet tør. En lysalarm på Easy pH fortæller dig når beholderen er tom.
pH regulerende middel
Når pH værdien skal sænkes, anbefaler vi flydende svovlsyre 32%, som kan købes i de fleste byggemarkeder.
Specifikationer
Reguleringstype: ph- (default) eller ph+
Reguleringsmiddel syre (ph-): Flydende Svolvsyre 32%
Reguleringsmiddel base (ph+): Flydende Kalcineret Soda
Maksimal pool volume liter / m3: 80.000 / 80
Styreenhed: IP65 vandtæt (vandsprøjt)
Alarm: Ja, ved for høj eller for lav pH
Visning af pH værdi: 6 LED
Flowhastighed pumpe liter/time: 2,4
Sætpunktsindstilling: 7,0 til 7,6
Kalibrering pH sonde: i 1 punkt
Slange: 5 m
Kabinet størrelse LxHxD (mm): 140x230x80
Vægt komplet apparat kg: 2,9
EAN: 5704841018150

Specifikationer
MærkeSwim & Fun