Swim & Fun plejetabs Combi 20 g klorfri

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

229,00  DKK

Swim & Fun plejetabs Combi 20 g klorfri

Plejetabs til klorfrit poolvand fra Swim & Fun.

Combitabs er unikke 3-fase tabletter, der der desinficerer alle urenheder og giver rent og klart poolvand. De tre faser består af en hvid fase, der er en hurtig desinfektion med aktiv ilt, den blå fase forstærker og forlænger desinfektionen samt forebygger urenheder og belægninger, mens den orange fase modvirker udfældning af kalk og mineraler i vandet.

Bemærk: tabletterne må ikke smides direkte i poolen, men skal placeres i en flydende kemikaliedispenser til pools eller i poolens skimmer.

Produktinformation:

  • Indhold: 1 kg

Navn Swim & Fun plejetabs Combi 20 g klorfri
Varenummer  
Produkttype Vandbehandling
Varemærke Swim & Fun
Specifikationer
IndholdVi kan desvære ikke hos Total poolservice stå inde for dette produkt og kunderne vælger selv deres kemi valg, men vi tillader os at informere vores kunder om at firmaet Swim & Fun som også ejer Activ pool kemi snyder og bedrager med at bytte etiketer om fra billige Swim & Fun prudukter og sætter disse etiketter over på Activ pool som er noget dyrerer, men i bund og grund er det billigeste Swim & Fun man kan købe i varehusene, dog er dette lang fra billigt kemi da kunderne ikke ved de bliver snydt med helt op til 50%. NB. Vi er også blevet bedt om at bytte etiketter rundt på deres vare når de løb tør for vare med mærket Aktiv Pool, dog nægtede vi dette og vi ønsker ikke at samarbejde med Swim & Fun. Desvære snydes nogle kunder med flotte private labels som Swim & Fun laver for nogle virksomheder og kunden giver op til 4 gange mere for ph minus 1kg men desvære er det Swim & Fun (Vi Har kontaktet disse steder som ikke vil fjerne disse vare, vil du have yderlig info ring på 29802469) Vi kan selvfølgelig dokomentere alt dette, da vi har modtaget fremsendte etiketter fra Swim & Fun. Total Poolservice Anbefaler derfor kun (Bayrol & Saniklar & HTH samt Spacare) Ønsker du yderlig info på kemi så ring 29802469.
MærkeSwim & Fun