Total Feelsafe Pool TCU Strømspare Boks 400V med A

Leveringstid

4-5 dages levering

3.295,00  DKK

Total Feelsafe Pool TCU har det overordnede formål at kunne stoppe og/eller starte tekniske enheder pumper,varmeapparat,ventilation,havedam og akvarium, vaskemaskiner, tørretumbler, lys osv på de ALTID billigste elpris tidspunkt i døgnet med et klik i en smart APP.

Delbetaling
159 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.295 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 159 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.795 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,87%. Der er fortrydelsesret.

Total Feelsafe TCU har 2 stk. digitale udgange kaldet Line 1 og Line 2. Begge digitale udgange kan håndtere 16A 3500W belastning og det er muligt at opsætte de digitale udgange enten som NO eller NC uafhængigt af hinanden.
Via Feelsafe-appen er det muligt at opsætte Feelsafe TCU med enkelte kommandoer, så den tilsluttede enhed starter/stopper, når elprisen er i bunden eller tidsprogrammet er aktiveret.
NB: Der kan tilkøbes føler så man kan bruge Boksen til Fx Frostsikring af pool og spa eller evt til varme i sommerhus mm og yderlig får du en besked hvis strømmen afbrydes eller et hpfi relæ har slukket for strømmen, så kommer man ikke hjem fra ferie til en fryser der er optøet eller et sommerhus hvor der er frostskader på vandrør.
Specifikationer
Indhold

Total Feelsafe Pool TCU Boks 400V har et Abonnement på kun 49 kr pr måned som er nødvendig og skal oprettes da boksen er GSM styret med simkort monteret.

Så kan man altid få informationer fra boksen og behøver ikke wifi eller andet, så boksen er uafhængigt og fx kan varsle strømsvigt på installationen som er tilkoblet. Hertil får du ubegrænset kommunikation med boksen og App styring med i prisen

MærkeFeelsafe