Smart kleen robot til bund

På lager

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

3.990,00  DKK
Delbetaling
188 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.990 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 188 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.490 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,23%. Der er fortrydelsesret.

Den elektriske pool robot der effektivt renser og støvsuger din poolbund fra væg til væg - helt uafhængigt af poolens filtersystem. SmartKleen er særdeles let at benytte, den kræver ikke nogen indledende installation ved poolen - den skal blot forbindes til en stikkontakt. Med en SmartKleen får man meget poolrobot for pengene, bl.a. intelligent navigation, der ikke kræver en poolvæg for at skifte arbejdsretning. Samtidig kan man som ejer glæde sig over at robotten er udstyret med ECO SMART teknologi der giver den markedets laveste strømforbrug på kun 90W.
Specifikationer
Indhold

SmarKleen leveres med et flydekabel på 12 meter og den er udviklet til brug i mindre private nedgravede- eller fritstående pools med flad bund.

Den genbrugelige og ekstra store filterpose tilbageholder selv de mindste urenheder i poolen. Ofte er poolen rengjort efter en time og efter en rensecyklus på to timer stopper SmartKleen automatisk. SmartKleen er udviklet til at være markedets letteste poolrobot og er derfor særdeles let at håndtere, ikke mindst når den tages op af poolen efter end arbejde.

MærkeSmartpool