Swim & Fun pool Start Set

Leveringstid

Ring KUN hvis overstående lagerantal er 1 stk. Da lagerstatus måske ikke er retvisende

Tilbudspris 175,00  DKK Regulær pris 399,00  DKK
Swim & Fun pool startsæt klor (Restparti)

SWIM & FUN pool Start-Set med klorBeskrivelse

Startpakke med alle de plejemidler, der er nødvendige for at holde vandet i poolen rent og indbydende.
Med et "Pool Start-Set" er du sikker på at komme godt i gang med badesæsonen. Sættet indeholder alle de plejemidler, der er nødvendige for at holde vandet i poolen rent og indbydende, samt en overskuelig og informativ guide.
Sættet indeholder hurtigklor til desinfektion af vandet. Strips til nemt at teste pH og klor niveau. PH Plus/Minus til at justere pH niveauet. KlarPool til forebyggelse af belægninger.
Hurtigklor er et hurtigopløseligt og pH neutralt granulat, som anvendes når poolen fyldes op, samt til løbende klorering i badesæsonen.
Pool Test Strips bruges til hurtigt og enkelt at måle vandets pH værdi og klorindhold. Resultatet aflæses nemt på beholderen.
For høj pH værdi (hårdt vand) justres med pH Minus og for lav pH værdi (blødt vand) justeres med pH Plus. Den idelle pH værdi ligger mellem 7,0 og 7,4.
KlarPool holder vandet klart ved at forebygge udviklingen af mikroorganismer som kan danne belægninger i poolen.
Varenummer: 1792

Specifikationer
IndholdVi kan desvære ikke hos Total poolservice stå inde for dette produkt og kunderne vælger selv deres kemi valg, men vi tillader os at informere vores kunder om at firmaet Swim & Fun som også ejer Activ pool kemi snyder og bedrager med at bytte etiketer om fra billige Swim & Fun prudukter og sætter disse etiketter over på Activ pool som er noget dyrerer, men i bund og grund er det billigeste Swim & Fun man kan købe i varehusene, dog er dette lang fra billigt kemi da kunderne ikke ved de bliver snydt med helt op til 50%. NB. Vi er også blevet bedt om at bytte etiketter rundt på deres vare når de løb tør for vare med mærket Aktiv Pool, dog nægtede vi dette og vi ønsker ikke at samarbejde med Swim & Fun. Desvære snydes nogle kunder med flotte private labels som Swim & Fun laver for nogle virksomheder og kunden giver op til 4 gange mere for ph minus 1kg men desvære er det Swim & Fun (Vi Har kontaktet disse steder som ikke vil fjerne disse vare, vil du have yderlig info ring på 29802469) Vi kan selvfølgelig dokomentere alt dette, da vi har modtaget fremsendte etiketter fra Swim & Fun. Total Poolservice Anbefaler derfor kun (Bayrol & Saniklar & HTH samt Spacare) Ønsker du yderlig info på kemi så ring 29802469.
MærkeSwim & Fun